Pentru informații ne puteți contacta telefonic sau pe WhatsApp 0761 075 039
Cu noi utilajele agricole vor funcționa mai mult timp !

Auto & Agro Magmann

Schimbați piesa care este stricată din timp cu Auto & Agro Magmann pentru a vă asigura de rentabilitatea și performanța utilajelor dvs.
Furnizăm piese de schimb pluguri, piese freze, piese combine și accesorii pentru a vă menține utilajele agricole în stare bună de funcționare. Totul la un preț competitiv!
Care sunt principiile noastre?
Profesionalism
Tratarea cu atentie deosebita a cerintelor clientului, identificarea exacta si rapida a reperelor solicitate, oferirea celor mai bune solutii de pret / calitate / timp livrare.
Cel mai bun raport preț și calitate
Calitatea superioara a utilajelor si a pieselor furnizate, import Franta, precum si preturile competitive, ne situeaza la cel mai bun raport pret-calitate de pe piata.
Promptitudine
In incercarea de a intampina nevoile clientiilor incercam sa asiguram termen de livrare cat mai scurt.
Calitatea serviciilor
Piesele, componentele si accesoriile comercializate sunt de cel mai inalt grad calitativ, fie ca sunt originale, aftermarket sau chiar reconditionate, dupa dorinta clientului.
Soluții complete în domeniu
Pe langa acoperirea tuturor categoriilor de piese, componente si accesorii pentru utilaje si utilaje agricole va oferim si consultanta pentru achizitii de utilaje, piese si service, gasind impreuna cele mai bune solutii.
Scopul nostru
Disponibilitate de 100 % fata de client si convingerea ca un client multumit va aduce alti clienti noi.
Ce vă oferim?
Avem o vasta experienta in diagnosticarea problemelor simple sau complexe de functionare a utilajelor dvs. De asemenea echipa Auto & Agro Magmann va ajuta sa indentificati piesele din cataloagele de specialitate si oferim doar servicii premium pentru clientii nostri.
Vezi toate produsele